Zichttermijn

Bij koop op afstand, en dus ook als u bij ons online koopt, heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen. Dit recht wordt ook wel het herroepingsrecht genoemd.

Deze zichttermijn gaat in wanneer u de bestelling ontvangt, en gedurende deze termijn kunt u het product zonder opgaaf van reden terugsturen.

Gedurende de zichttermijn mag u het product bekijken c.q. uitproberen zoals u dat in een fysieke winkel ook zou doen voordat u het koopt.

U mag een tas dus uit de verpakking halen, bekijken en beoordelen of de tas aan uw verwachtingen voldoet. U kunt bijvoorbeeld kijken of de kleur u bevalt en of de indeling en het materiaal u bevalt. Het is niet de bedoeling om de tas in gebruik te nemen, met andere woorden het product daadwerkelijk gebruiken valt niet onder de zichttermijn.

Wij adviseren u het uitpakken en bekijken zo voorzichtig mogelijk te doen. Indien u het product wilt retourneren vanwege de zichttermijn dient dat in een deugdelijke verpakking te gebeuren, zodat het onderweg niet beschadigd. Verpakt u het bij voorkeur in de originele verpakking omdat dat voor u en ons het gemakkelijkst is.

Indien u een product wilt terugsturen neem dan zo spoedig mogelijk, maar dus in ieder geval binnen de zichttermijn, contact met ons op, en vraag ons om een retourformulier.

De producten die u terugstuurt dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, onbeschadigd te zijn en mogen geen gebruikssporen vertonen. Anders kunnen wij uw retour helaas niet in behandeling nemen.

De kosten voor het terugsturen van een product dient u zelf te betalen. Ook bent u zelf verantwoordelijk voor het transport, dat houdt in dat wij retour niet behandeling kunnen nemen indien het product onderweg kwijt of beschadigd raakt. Wij adviseren u daarom (naast deugdelijk verpakken) uw verzendbewijs te bewaren, en bij voorkeur om bewijs van ontvangst te vragen bij het versturen. U weet dan ook wanneer het product bij ons is aangekomen.

Zodra uw product bij ons is aangekomen beoordelen wij uw retour en laten u zo snel mogelijk het verdere verloop weten. Indien wij de retour akkoord bevinden dan betalen wij u binnen 14 dagen na ontvangst van de retour het aankoopbedrag terug, inclusief eventuele door u bij de bestelling aan ons betaalde verzendkosten.

Zie verder ook onze algemene voorwaarden.